Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Timisoara

Timisoara, Judetul Timis, RomaniaCazare Timisoara pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 5 oferte de cazare Timisoara la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Timisoara.

Pensiunea-Elisei-Timisoara.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-timisoara'>cazare Timisoara</a>

Pensiunea Elisei

Bulevardul C. Brancoveanu , 70 , Timisoara, Timis

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 16 camere

Pensiunea Elisei dispune de 40 locuri de cazare in Timisoara. Camerele au baie proprie, aer conditionat si sunt dotate cu TV, cablu TV, Internet wireless. Preturile practicate de noi sunt de nerefuzat si sunt gandite astfel incat sa va convingem sa fiti

Pensiunea-Andronic-Timisoara.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-timisoara'>cazare Timisoara</a>

Pensiunea Andronic

Str. Ion Slavici, nr. 75 , Timisoara, Timis

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 15 camere

Pensiunea Androniceste situata în vechiul cartier de svabi, Freidorf, la marginea orasului Timisoara, într-o zona linistita, departe de forfota zilnica. Va asteptam cu un cadru potrivit atat pentru turism, cat si pentru diverse evenimente. Pensiunea di

Hotel-Next-Timisoara.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-timisoara'>cazare Timisoara</a>

Hotel Next

Strada Academician Petre .P. Negulescu nr 18 , Timisoara, Timis

Tarif : 100 Lei / persoana / noapte

Cazare hotel in 8 camere

Hotel NEXT se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall. Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o

Pensiunea-Yasmine-Timisoara.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-timisoara'>cazare Timisoara</a>

Pensiunea Yasmine

Str. Behela, Nr. 10 , Timisoara, Timis

Tarif : 110 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 10 camere

Pensiunea Yasmine are o locatie mai mult decat excelenta, de aici avand acces rapid atat la zona culturalo-istorica a orasului Timisoara cat si la zona comerciala. Odata cazati la Pensiunea Yasmine, traseele istorice sunt usor de urmat deoarece atat re

Pensiunea-Voiaj-Timisoara.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-timisoara'>cazare Timisoara</a>

Pensiunea Voiaj

Calea Torontalului Nr. 90 , Timisoara, Timis

Tarif : 100 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 10 camere

Pensiunea Voiaj a fost inaugurata in luna ianuarie a anului 2010. Situata pe DN 6, la intrarea in Timisoara dinspre Vama Cenad, Pensiunea Voiaj va asteapta cu tot confortul de care aveti nevoie in timpul petrecut la noi. In cadrul familial al celor 14 ca

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.