Pensiunea Metropol

Pensiunea Metropol Baile Felix

Camere Pensiunea Metropol Baile Felix


Camerele pentru Pensiunea Metropol sunt de mai multe categorii. In functie de spatiul, confortul si numarul de persoane va invitam sa alegeti camera cea mai confortabila din Pensiunea Metropol pentru a va indeplinii visul pentru cea mai buna vacanta sau concediu la acest pensiune din Baile Felix. Rezervati camera pe email-ul proprietarului de la pensiune iar in scurt timp ve-ti primi o confirmare de rezervare a camerei.

Nu sunt camere pentru rezervare. Foarte sigur ca proprietarul unitatii de cazare sa inchirieze proprietatea integral. Vedeti la imagini/oferte sau sunati pentru mai multe informatii.

Imagini Pensiunea Metropol Baile Felix


Va prezentam galeria de imagini pentru Pensiunea Metropol. Imaginile sunt in interiorul unitatii de cazare, exterior dar si din apropierea locurilor de la pensiune si a obiectivelor turistice din Baile Felix.

Rezervare Pensiunea Metropol Baile Felix


Completați formularul REZERVARE, chiar daca ati rezervat prin telefon, pentru a evita orice neintelegeri ulterioare privind data sosirii. In cazul in care doriti sa anulati rezervarea va rugam sa anuntati proprietarul de la Pensiune ca doriti acest lucru. In unele cazuri imediat dupa plasarea unei rezervari a unitatii de cazare din Baile Felix in email-ul de confirmare a rezervarii s-ar putea ca proprietarul de la Pensiune sa rezerve cazarea pentru d-voastra in schimbul unui comision, acest lucru este si o siguranta ca cazarea este asigurata ata pentru d-voastra cat si pentru proprietarul de la pensiune.

Contact Pensiunea Metropol Baile Felix


Datele de contact de la Pensiunea Metropol din Baile Felix sunt prezentate mai jos si se refera la adresa, judetul si regiunea din Romania, precum si numarul de telefon de la Pensiunea Metropol Baile Felix.

Pareri Pensiunea Metropol Baile Felix


Parerile d-voastra pentru Pensiunea Metropol din Baile Felix conteaza foarte mult doar in cazul in care ati fost cazat la Pensiune.In acest caz invitam sa impartasiti experienta d-voastra la Pensiunea Metropol din Baile Felix prin rating si prin transmiterea unui mesaj celorlalti clienti ai unitatii de cazare.

Nu sunt momentan. Reveniti zilele urmatoare. Nu sunt momentan. Reveniti zilele urmatoare. Nu sunt momentan. Reveniti zilele urmatoare.
Da like si urca in lista de Cazare Baile Felix Distribuie pentru a lua mai multe like-uri

Info Pensiunea Metropol Baile Felix

Pensiunea Metropol se afla pozitionata in localitatea Baile Felix. Informatii si detalii complete despre Pensiunea Metropol cu imagini turistice, imagini camere, preturi camere, dotari camere, facilitati unitate, pareri, harta, contact si rezervari online.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.