Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Viseu De Sus

Viseu De Sus, Judetul Maramures, RomaniaCazare Viseu De Sus pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Viseu De Sus la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Viseu De Sus.

Pensiunea-Paul-Viseu-De-Sus.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-viseu-de-sus'>cazare Viseu De Sus</a>

Pensiunea Paul

Str ion creanga nr 18 , Viseu de sus, Maramures

Tarif : 120 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 8 camere

Va oferim cazare la cel mai mic pret in conditii foarte bune. Oricare ar fi anotimpul ales de dumneavoastra, Pensiunea Daniel se evidentiaza printre locatiile de cazare Ocnele Mari datorita linistei pe care o ofera turistilor, relaxarii, aerului curat si

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.