Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Ranca

Ranca, Judetul Gorj, RomaniaCazare Ranca pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 3 oferte de cazare Ranca la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Ranca.

Pensiunea-Avalanche-Ranca.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-ranca'>cazare Ranca</a>

Pensiunea Avalanche

Ranca , Ranca, Gorj

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 8 camere

Pensiunea Avalanche din Rânca este situata foarte aproape de pârtia de ski M3, în preajma unor paduri de brazi înal?i, având o panorama deosebita. Pensiunea beneficiaza de bucatarie, living, având 8 camere dotate cu baie, încalzire centrala ?i TV.Foarte a

Transalpina-Ranca.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-ranca'>cazare Ranca</a>

Transalpina

Transalpina , Ranca, Gorj

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare cabana in 8 camere

Cabana Transalpina este cea mai inalta si cea mai frumoasa cabana din Ranca. Este situata in Muntii Parang, pe pantele de sud ale varfului Papusa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci si 25 km de Obarsia Lotrului. Accesul se face de pe Soseau

Pensiunea-Valea-Mariei-Ranca.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-ranca'>cazare Ranca</a>

Pensiunea Valea Mariei

Ranca , Ranca, Gorj

Tarif : 120 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 12 camere

Pensiunea Valea Mariei se afla la intrarea in statiunea Ranca, langa o superba padure de brazi si la circa un km departare de aglomeratia din centrul statiunii; In camere pe langa mobilierul din lemn masiv va puteti bucura in plus de fotolii si canapele

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.