Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Mamaia Nord

Mamaia Nord, Judetul Constanta, RomaniaCazare Mamaia Nord pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 4 oferte de cazare Mamaia Nord la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Mamaia Nord.

Pensiunea-Siera-Mamaia-Nord.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-mamaia-nord'>cazare Mamaia Nord</a>

Pensiunea Siera

Mamaia Nord , Mamaia Nord, Constanta

Tarif : 200 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 14 camere

Pensiunea Siera ****, o destinatie exclusivista, deschisa in mai 2009, este situata la 3 km de statiunea Mamaia, pe soseaua Mamaia - Navodari in imediata apropiere a clubului Kazeboo cu plaja privata si a clubului IBIZA, locatie perfecta pentru petrecer

Vila-Irina-Mamaia-Nord.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-mamaia-nord'>cazare Mamaia Nord</a>

Vila Irina

str M14, nr 3 , Mamaia Nord, Constanta

Tarif : 90 Lei / persoana / noapte

Cazare vila in 9 camere

Vila Irina este situata la aproximativ 300 m de malul Marii Negre, langa Hotel Arena Regia. Locatia dispune de doua vile, cu 4 camere respectiv, 5 camere, despartite de un foisor foarte spatios. Prima vila are 4 camere triple, 2 la parter si 2 la etaj. A

Vila-Cristina-Mamaia-Nord.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-mamaia-nord'>cazare Mamaia Nord</a>

Vila Cristina

str. D14, nr. 5 , Mamaia Nord, Constanta

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare vila in 10 camere

Complexul Cristina este format din: *Vila Cristina, de 2 Stele, situata în Mamaia Nord, pe Str. D14, nr. 5 . Vila este moderna, confortabila si eleganta. Oferim cazare în 10 camere duble (pentru 2 persoane) dotate cu: un pat matrimonial sau 2 pat

Vila-Apicalin-Mamaia-Nord.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-mamaia-nord'>cazare Mamaia Nord</a>

Vila Apicalin

Str. T 1. Nr. 32 , Mamaia Nord, Constanta

Tarif : 90 Lei / persoana / noapte

Cazare vila in 6 camere

Vila APICALIN este o constructie noua, cu o arhitectura moderna, structurata pe 3 nivele si o scara interioara circulara ampla in care se gasesc multe plante naturale ce dau eleganta, frumusete si sanatate. Aranjamentele interioare in care abunda plantele

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.