Casa De Vacanta Vatra Dornei la cele mai bune oferte la casa de vacanta in Vatra Dornei direct de la proprietarul unitatii de cazare. Casa De Vacanta Vatra Dornei la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare casa de vacanta Vatra Dornei.

Cazare Vatra Dornei casa de vacanta

Cazare Vatra Dornei casa de vacanta la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la casa de vacanta in Vatra Dornei.Casa De Vacanta

100 Lei

Casa de vacanta Cecilia
Saru Dornei Vatra Dornei, Suceava

Capacitate: 8 adulti si 2 copii în 4 spatii de cazare. Casa de vacanta Cecilia este situata in localitatea Neagra Sarului, comuna Saru Dornei, la 15 km de orasul Vatra Dornei. Vila are 4 camere si living ...

4 spatii de cazare 0744637829Casa De Vacanta Vatra Dornei cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru casa de vacanta Vatra Dornei nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de casa de vacanta care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.