Cabana Vartop la cele mai bune oferte la cabana in Vartop direct de la proprietarul unitatii de cazare. Cabana Vartop la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare cabana Vartop.

Cazare Vartop cabana

Cazare Vartop cabana la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la cabana in Vartop.Cabana

80 Lei

Cabana Vartop
Vartop Vartop, Bihor

Prin amplasarea sa privilegiata, Cabana Vartop imbina intr-un mod util si comod nevoia dumneavoastra de odihna si confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarna, a drumetiilor montane sau a plimbarilor cu sania trasa de cai. Am c...

70 spatii de cazare 0745514498Cabana Vartop cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cabana Vartop nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de cabana care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.