Hotel Valea Draganului la cele mai bune oferte la hotel in Valea Draganului direct de la proprietarul unitatii de cazare. Hotel Valea Draganului la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare hotel Valea Draganului.

Cazare Valea Draganului hotel

Cazare Valea Draganului hotel la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la hotel in Valea Draganului.Hotel

200 Lei

Hotel Casa Timis
Valea Draganului Valea Draganului, Cluj

Hotelul ”Casa Timis”, aflat intr-un cadru natural uimitor de atragator si relaxant, ofera conditii care pot multumi si pe cei mai pretentiosi turisti. Amplasarea contribuie mult la starea de bine si liniste care te cuprinde chiar din prima clipa. Situat pe malul raului ...

14 spatii de cazare 0752220330Hotel Valea Draganului cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru hotel Valea Draganului nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de hotel care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.