Cazare Valea Draganului

Cabana Valea Draganului Hotel Valea Draganului Pensiune Valea Draganului
cazare Valea Draganului

Cabana Molidul Valea Draganului

Cabana Molidul se gaseste in Valea Draganului, intr-un cadru natural unic foarte aproape de raul Dragan.Turistii beneficiaza de 12 locuri de cazare repartizate in 5 camere mobilate functional, cu bai proprii. In total sunt 5 bai, dotate cu cabine de dus si articole de t...

12 spatii de cazare

70 Leicazare Valea Draganului

Cabana Dara Valea Draganului

Cabana Dara este situat pe Valea Draganului la 17 km de soseaua E60, intre localitatile Ciucea si Poieni - Judetul Cluj. De la Cabana Dara pana la barajul Floroiu (Dragan) mai sunt 6 km. Complexul este compus din 3 cabane cu cate 2 locuri si o cabana cu 3 locuri de...

7 spatii de cazare

120 Leicazare Valea Draganului

Cabana Dara Valea Draganului

Cabana Dara este situat pe Valea Draganului la 17 km de soseaua E60, intre localitatile Ciucea si Poieni - Judetul Cluj. De la Cabana Dara pana la barajul Floroiu (Dragan) mai sunt 6 km. Complexul este compus din 3 cabane cu cate 2 locuri si o cabana cu 3 locuri de...

7 spatii de cazare

120 Leicazare Valea Draganului

Cabana Tranisu Valea Draganului

Inchiriez cabana situata in zona Valea Draganului, 4 camere, baie, bucatarie complet utilata, living room foarte spatios, internet WiFi + TV, foisor. Cabana dispune de 12 locuri in pat plus saltele.Cabana e dotata cu incalzire centrala pe lemne. Cabana este situata int...

4 spatii de cazare

50 Leicazare Valea Draganului

Imagine : cazare Valea Draganului

Va prezentam o imagine de profil a localitatii Valea Draganului. Imaginea este una generica care reprezinta simbolul localitatii.

Oferte de cazare la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in Valea Draganului. Cazare cazare Valea Draganului limbi vorbite romana si engleza, moneda utilizata leu, pret calitativ.
cazare Valea Draganului 10 oferte la hoteluri, pensiuni, vile, cabane cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, imagini turistice si rezervari online. In functie de categoriile de cazare avem hoteluri, pensiuni, vile, cabane.

Cazare Valea Draganului Hoteluri, pensiuni, vile, cabane, cazare Valea Draganului

Rezervari cazare Valea Draganului

Rezervarile online pentru cazare Valea Draganului nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking.
Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare pentru hoteluri, pensiuni, vile, cabane din Valea Draganului.

Facilitatile si dotarile unei unitati de cazare din Valea Draganului sunt optiunile prin care tu doresti sa le ai, in functie de tipul unitatii de cazare hoteluri, pensiuni, vile sau cabane poti opta pentru:
 • hoteluri cu sala de conferinta Valea Draganului
 • hoteluri cu piscina Valea Draganului
 • hoteluri cu restaurant Valea Draganului
 • hoteluri cu jacuzzi in camera Valea Draganului
 • pensiuni cu sali de conferinta Valea Draganului
 • pensiuni cu piscina Valea Draganului
 • pensiuni cu restaurante Valea Draganului
 • pensiuni cu terasa Valea Draganului
 • vile cu piscina Valea Draganului
 • vile cu bar Valea Draganului
 • vile cu terasa Valea Draganului
 • cabane cu piscina Valea Draganului
 • cabane cu mini-bar Valea Draganului
 • cabane cu parc de joaca Valea Draganului

Cazare in judetul Cluj

Lista cu cazari relevante pentru Valea Draganului din judetul Cluj. Daca nu ati gasit cazare conform cerintelor d-voastra va invitam sa vedeti lista unitatilor de cazare din apropierea localitatii Valea Draganului.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.