Hotel Timisoara la cele mai bune oferte la hotel in Timisoara direct de la proprietarul unitatii de cazare. Hotel Timisoara la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare hotel Timisoara.

Cazare Timisoara hotel

Cazare Timisoara hotel la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la hotel in Timisoara.Hotel

100 Lei

Hotel Next
Strada Academician Petre .P. Negulescu nr 18 Timisoara, Timis

Hotel NEXT se afla situat intr-o zona linistita din Timisoara, in imediata vecinatate a celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall. Hotelul dispune de 8 camere cu pat dublu si o suita, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deoseb...

8 spatii de cazare 0742025402Hotel Timisoara cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru hotel Timisoara nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de hotel care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.