Hotel Sibiu la cele mai bune oferte la hotel in Sibiu direct de la proprietarul unitatii de cazare. Hotel Sibiu la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare hotel Sibiu.

Cazare Sibiu hotel

Cazare Sibiu hotel la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la hotel in Sibiu.Hotel

190 Lei

Hotel Stefani
Calea Turnisorului, Nr. 36 Sibiu, Sibiu

Situat la doar 5 minute de Aeroportul International Sibiu si la 10 minute de gara, Hotelul Stefani este pozitionat intr-o zona linistita a orasului, insa nu departe de principalele obiective turistice( Piata Mare, Piata Mica, Muzeul Brukenthal, Turnul Sfatului). Indi...

6 spatii de cazare 0755115415Hotel

140 Lei

Hotel Gallant
B-dul Victoriei, nr. 55 Sibiu, Sibiu

Hotel Gallant este un hotel-restaurant construit in stil clasic cu servicii de calitate. Hotelul este amplasat intr-o cladire cu doua etaja situata in centrul orasului Sibiu la marginea parcului Sub Arini la o distanta de 1 km de centrul istoric al orasului si 3 km de a...

30 spatii de cazare 0269215975Hotel Sibiu cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru hotel Sibiu nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de hotel care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.