Pensiune Rasnov la cele mai bune oferte la pensiune in Rasnov direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiune Rasnov la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare pensiune Rasnov.

Cazare Rasnov pensiune

Cazare Rasnov pensiune la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la pensiune in Rasnov.Pensiune

130 Lei

Pensiunea Bergtal
Valea Glajeriei Rasnov, Brasov

Pensiunea Bergtal este situata la 4 km distanta de orasul Râsnov, in “Valea Glajeriei”, cu priveliste la Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. 16 locuri cazare, dispuse in 8 camere cu pat matrimonial . Exista posibilitatea instalarii unor paturi suplimentare pentr...

8 spatii de cazare 0741110441Pensiune Rasnov cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru pensiune Rasnov nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de pensiune care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.