Cazare Rasnov la cele mai bune oferte de cazare din Rasnov direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiuni Rasnov cu piscina si alte facilitati. Cazare Rasnov pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Rasnov la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Rasnov. Cele mai avantajoase oferte de cazare in Rasnov.
Cazare Rasnov pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Rasnov la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Rasnov.
Pensiunea-Bergtal-Rasnov.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-rasnov'>cazare Rasnov</a> Pensiunea Bergtal 130 Lei
Valea Glajeriei Rasnov, Brasov

Pensiunea Bergtal este situata la 4 km distanta de orasul Râsnov, in “Valea Glajeriei”, cu priveliste la Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. 16 locuri cazare, dispuse in 8 camere cu pat matrimonial . Exista posibilitatea instalarii unor paturi suplimentare pentr...

Tip cazare: Pensiune Rasnov

8 spatii de
0741110441Informatii cazare Rasnov

Cazare Rasnov la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in Rasnov cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cazare Rasnov nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Altii au mai cautat in judetul Brasov

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.