Cabana Ranca la cele mai bune oferte la cabana in Ranca direct de la proprietarul unitatii de cazare. Cabana Ranca la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare cabana Ranca.

Cazare Ranca cabana

Cazare Ranca cabana la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la cabana in Ranca.Cabana

80 Lei

Transalpina
Transalpina Ranca, Gorj

Cabana Transalpina este cea mai inalta si cea mai frumoasa cabana din Ranca. Este situata in Muntii Parang, pe pantele de sud ale varfului Papusa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci si 25 km de Obarsia Lotrului. Accesul se face de pe Soseaua Transalpina (...

8 spatii de cazare 0765959220Cabana Ranca cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cabana Ranca nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de cabana care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.