Casa De Vacanta Predeal la cele mai bune oferte la casa de vacanta in Predeal direct de la proprietarul unitatii de cazare. Casa De Vacanta Predeal la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare casa de vacanta Predeal.

Cazare Predeal casa de vacanta

Cazare Predeal casa de vacanta la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la casa de vacanta in Predeal.Casa De Vacanta

100 Lei

Casa de vacanta Alexandru
Str. Soseaua Nationala, nr. 20 Predeal, Brasov

Situata la Dn1 Casa de Vacanta Alexandru va ofera cazare in 12 camere matrimoniale dotate cu fiecare cu baie proprie. Dispune de living de 180 m2 unde se poate servi masa. Accesul in unitate se face direct din Dn1, parcare pentru 10 masini. In curtea casei turis...

12 spatii de cazare 0726052475Casa De Vacanta Predeal cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru casa de vacanta Predeal nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de casa de vacanta care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.