Casa De Vacanta Paltinis la cele mai bune oferte la casa de vacanta in Paltinis direct de la proprietarul unitatii de cazare. Casa De Vacanta Paltinis la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare casa de vacanta Paltinis.

Cazare Paltinis casa de vacanta

Cazare Paltinis casa de vacanta la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la casa de vacanta in Paltinis.Casa De Vacanta

170 Lei

Casa de vacanta Igloo
Str. Zona Platos, nr. 3 Paltinis, Sibiu

Casa de Vacanta igloo la baza partiei Arena Platos - 20 m, cu o capacitate de 14 persoane in 5 camere (duble si triple) cu baie proprie si balcon, living, dining, bucatarie utilata. Unitatea pune la dispozitie lemne pentru gratar contra cost. Unitatea dispune de parc...

5 spatii de cazare 0740105623Casa De Vacanta Paltinis cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru casa de vacanta Paltinis nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de casa de vacanta care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.