Pensiune Mamaia Nord la cele mai bune oferte la pensiune in Mamaia Nord direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiune Mamaia Nord la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare pensiune Mamaia Nord.

Cazare Mamaia Nord pensiune

Cazare Mamaia Nord pensiune la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la pensiune in Mamaia Nord.Pensiune

200 Lei

Pensiunea Siera
Mamaia Nord Mamaia Nord, Constanta

Pensiunea Siera ****, o destinatie exclusivista, deschisa in mai 2009, este situata la 3 km de statiunea Mamaia, pe soseaua Mamaia - Navodari in imediata apropiere a clubului Kazeboo cu plaja privata si a clubului IBIZA, locatie perfecta pentru petrecerea unei vacante...

14 spatii de cazare 0740242243Pensiune Mamaia Nord cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru pensiune Mamaia Nord nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de pensiune care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.