Pensiune Eforie Nord la cele mai bune oferte la pensiune in Eforie Nord direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiune Eforie Nord la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare pensiune Eforie Nord.

Cazare Eforie Nord pensiune

Cazare Eforie Nord pensiune la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la pensiune in Eforie Nord.Pensiune

80 Lei

Pensiunea Vila Colonial
Republicii , 17 Eforie Nord, Constanta

Pensiunea Colonial este amplasata in Eforie Nord, la intrarea dinspre Constanta, la maxim 10 minute de mers pe jos se afla cele doua plaje naturale Acapulco si Debarcader, relaxante si linistite, acoperite cu nisip fin si marginite de faleza cu terasele sale spendide. ...

14 spatii de cazare 0752114012Pensiune Eforie Nord cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru pensiune Eforie Nord nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de pensiune care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.