Hotel Eforie Nord la cele mai bune oferte la hotel in Eforie Nord direct de la proprietarul unitatii de cazare. Hotel Eforie Nord la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare hotel Eforie Nord.

Cazare Eforie Nord hotel

Cazare Eforie Nord hotel la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la hotel in Eforie Nord.Hotel

90 Lei

Hotel Petrolul Eforie Nord
Eforie Nord Eforie Nord, Constanta

Hotelul Petrolul este situat in zona centrala a statiunii EFORIE NORD. Camerele sunt clasificate la categoria de 2 si 3 stele fiind dotate cu Tv, frigider, telefon, aer conditionat, baie cu dus. Hotelul Petrolul este situat in zona centrala a statiunii EFORIE NORD...

40 spatii de cazare 0751266639Hotel Eforie Nord cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru hotel Eforie Nord nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de hotel care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.