Sala De Conferinta Cluj Napoca la cele mai bune oferte la sala de conferinta in Cluj Napoca direct de la proprietarul unitatii de cazare. Sala De Conferinta Cluj Napoca la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare sala de conferinta Cluj Napoca.

Cazare Cluj Napoca sala de conferinta

Cazare Cluj Napoca sala de conferinta la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la sala de conferinta in Cluj Napoca.Sala De Conferinta

300 Lei

Sala de conferinta Salis Hotel Medical Spa
Str. Basarabiei, 44, Turda Cluj Napoca, Cluj

Salis Hotel & Medical Spa este primul hotel luxos de 4 stele deschis în Municipiul Turda, situat în imediata intrare în zona centrala a municipiului, la doar 3 minute pe jos de intrarea în Salina Turda. Sala de conferin?a a Hotelului Salis & Medical Spa, cu o capacit...

1 spatii de cazare 0364140333Sala De Conferinta Cluj Napoca cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru sala de conferinta Cluj Napoca nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de sala de conferinta care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.