Garsoniera Cluj Napoca la cele mai bune oferte la garsoniera in Cluj Napoca direct de la proprietarul unitatii de cazare. Garsoniera Cluj Napoca la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare garsoniera Cluj Napoca.

Cazare Cluj Napoca garsoniera

Cazare Cluj Napoca garsoniera la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la garsoniera in Cluj Napoca.Garsoniera

130 Lei

Garsoniere Bizet
strada Motilor, nr 14 Cluj Napoca, Cluj

Garsoniere Bizet are o gradina si se afla în ora?ul Cluj-Napoca, la 400 de metri de Muzeul Na?ional de Istorie a Transilvaniei. Biserica Sfantul Mihail este situata la 500 de metri de proprietate. Accesul la internet WiFi este gratuit. Toate unitatile de cazare ofera...

6 spatii de cazare 0721668899Garsoniera Cluj Napoca cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru garsoniera Cluj Napoca nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de garsoniera care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.