Apartament Regim Hotelier Cluj Napoca la cele mai bune oferte la apartament regim hotelier in Cluj Napoca direct de la proprietarul unitatii de cazare. Apartament Regim Hotelier Cluj Napoca la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare apartament regim hotelier Cluj Napoca.

Cazare Cluj Napoca apartament regim hotelier

Cazare Cluj Napoca apartament regim hotelier la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la apartament regim hotelier in Cluj Napoca.Apartament Regim Hotelier

130 Lei

Apartament in regim hotelier Ahica
Nasaud nr 22 Cluj Napoca, Cluj

Apartamentul in regim hotelier Ahica se afla localizat in Transilvania, judetul Cluj, localitatea Cluj Napoca pe strada Nasaud nr 22. In calitate de turist care doreste sa isi petreaca vacanta sau concediul in Cluj Napoca va asteptam cu drag. Apartamentul este dotat cu...

4 spatii de cazare 0745389992Apartament Regim Hotelier Cluj Napoca cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru apartament regim hotelier Cluj Napoca nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de apartament regim hotelier care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.