Vila Calimanesti la cele mai bune oferte la vila in Calimanesti direct de la proprietarul unitatii de cazare. Vila Calimanesti la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare vila Calimanesti.

Cazare Calimanesti vila

Cazare Calimanesti vila la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la vila in Calimanesti.Vila

500 Lei

Vila Alex
Anton Pann Calimanesti, Valcea

Situată în Călimănești, la 3,9 km de Cozia AquaPark, Vila Alex oferă camere cu vedere la munte și WiFi gratuit. Proprietatea are bucătărie comuna si terasa la soare. Fiecare camera include terasa cu vedere la gradina.Pretul este pentru toata Vila / noapte.Obiective turi...

4 spatii de cazare 0768651621Vila Calimanesti cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru vila Calimanesti nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de vila care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.