Cazare Calimanesti la cele mai bune oferte de cazare din Calimanesti direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiuni Calimanesti cu piscina si alte facilitati. Cazare Calimanesti pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Calimanesti la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Calimanesti. Cele mai avantajoase oferte de cazare in Calimanesti.
Cazare Calimanesti pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Calimanesti la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Calimanesti.
Vila-Alex-Calimanesti.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-calimanesti'>cazare Calimanesti</a> Vila Alex 500 Lei
Anton Pann Calimanesti, Valcea

Situată în Călimănești, la 3,9 km de Cozia AquaPark, Vila Alex oferă camere cu vedere la munte și WiFi gratuit. Proprietatea are bucătărie comuna si terasa la soare. Fiecare camera include terasa cu vedere la gradina.Pretul este pentru toata Vila / noapte.Obiective turi...

Tip cazare: Vila Calimanesti

4 spatii de
0768651621Informatii cazare Calimanesti

Cazare Calimanesti la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in Calimanesti cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cazare Calimanesti nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cazare Valcea

Localitati din judetul Valcea

Altii au mai cautat in judetul Valcea

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.