Vila Busteni la cele mai bune oferte la vila in Busteni direct de la proprietarul unitatii de cazare. Vila Busteni la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare vila Busteni.

Cazare Busteni vila

Cazare Busteni vila la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la vila in Busteni.Vila

80 Lei

Vila Doi Ponei
Str. Crinei, nr. 9 Busteni, Prahova

Pensiunea este situata la intrarea in orasul Busteni in apropiere de Dn1, intr-un peisaj mirific a muntilor Bucegii. Pensiunea are o capacitate de 42 de persoane, dispuse in camere duble si matrimoniale fiecare avand baie proprie si tv. Va punem la dispozitie o buca...

21 spatii de cazare 0746024301Vila

70 Lei

Vila Dani Zamora
Str. Zamora, nr. 30 B Busteni, Prahova

Vila este situata in Busteni cu o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman si acces foarte usor la Dn 1, avand posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din imprejurimi, proprietarii va pot oferi si excursii turistice cu un microbus de 9 ...

7 spatii de cazare 0723149461Vila Busteni cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru vila Busteni nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de vila care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.