Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti la cele mai bune oferte la garsoniera regim hotelier in Bucuresti direct de la proprietarul unitatii de cazare. Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare garsoniera regim hotelier Bucuresti.

Cazare Bucuresti garsoniera regim hotelier

Cazare Bucuresti garsoniera regim hotelier la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la garsoniera regim hotelier in Bucuresti.Garsoniera Regim Hotelier

160 Lei

Garsoniera regim hotelier Imperial City Center
Strada Nicolae Balcescu nr 30, Bucuresti Sector 1 Bucuresti, Ilfov

Situat in inima Bucurestiului, locatia se afla la 200m de Teatrul National Bucuresti TNB, la 200m de "vechile strazi ale orasului bucurestene, prosoape, lenjerie de pat si halate de baie sunt oferite la apartament. Aeroportul Internațional Henri Coandă este la 16 km dis...

1 spatii de cazare 0720841669Garsoniera Regim Hotelier Bucuresti cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de garsoniera regim hotelier care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.