Apartament Regim Hotelier Bucuresti la cele mai bune oferte la apartament regim hotelier in Bucuresti direct de la proprietarul unitatii de cazare. Apartament Regim Hotelier Bucuresti la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare apartament regim hotelier Bucuresti.

Cazare Bucuresti apartament regim hotelier

Cazare Bucuresti apartament regim hotelier la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la apartament regim hotelier in Bucuresti.Apartament Regim Hotelier

250 Lei

Luxury Apartment Bucharest
Str Ritmului Nr 14, Sector 2, Bucharest Bucuresti, Ilfov

Apartament 3 camere de inchiriat in regim hotelier. Se inchiriaza cu 250 ron/zi sau 55 euro/zi - RENOVAT NOU DE 2 LUNI - IMPECABIL - Situat in sectorul 2. ...

3 spatii de cazare 0720841669Apartament Regim Hotelier Bucuresti cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru apartament regim hotelier Bucuresti nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de apartament regim hotelier care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.