Casa De Vacanta Bran la cele mai bune oferte la casa de vacanta in Bran direct de la proprietarul unitatii de cazare. Casa De Vacanta Bran la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare casa de vacanta Bran.

Cazare Bran casa de vacanta

Cazare Bran casa de vacanta la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la casa de vacanta in Bran.Casa De Vacanta

90 Lei

Casa de vacanta Anthurium
Str. Valea Rece, nr. 15 Bran, Brasov

Casa de vacanta Anthurium este situata in apropiere de Castelul Bran , la circa 1 km distanta , intr-o zona linistita , pitoreasca si insorita , cu vedere deosebita spre Masivele Bucegi si Piatra Craiului Este o alegere minunata pentru toate persoanele dornice de a de...

8 spatii de cazare 0774039926Casa De Vacanta Bran cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru casa de vacanta Bran nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de casa de vacanta care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.