Complex Baisoara la cele mai bune oferte la complex in Baisoara direct de la proprietarul unitatii de cazare. Complex Baisoara la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare complex Baisoara.

Cazare Baisoara complex

Cazare Baisoara complex la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la complex in Baisoara.Complex

100 Lei

River Resort
Str. Principala, nr. 27 Baisoara, Cluj

River Resort Baisoara pune la dispozitia vizitatorilor un numar total de 38 locuri cazare si o curte in suprafata de peste 5.000, cu multiple functiuni (piscina încalzita cu sistem panouri solare si iluminata, spatiu joaca pentru copii, terase la apa, locuri barbeque/fo...

9 spatii de cazare 0762553463Complex Baisoara cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru complex Baisoara nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de complex care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.