Cazare Baile Herculane

Hotel Baile Herculane Pensiune Baile Herculane Vila Baile Herculane
cazare Baile Herculane

Vila Anghelina Baile Herculane

Situata la mijlocul statiunii balneo-climaterice Baile Herculane, la 15min. pe jos de ,,centrul nou ”(zona Dacia) si 15 min. pe jos de gara, intr-un cadru natural fascinant al Vaii Cernei, pe str Trandafirilor, inainte de centru comercial si piata 5 min. pe jos . Dispun...

3 spatii de cazare

90 Leicazare Baile Herculane

Vila Bela Reca Baile Herculane

Parter - 2 camere duble, living, 2 bai, bucatarie Etaj - 3 camere duble, baie, balcon Curte - bucatarie de vara, gratar,foisor Vila se afla pe E70 Baile Herculane - Timisoara, la 1. 8 km de la gara Baile Herculane, asezata intr-un loc mai retras, inconjurat de deal...

5 spatii de cazare

70 Leicazare Baile Herculane

Vila Matei Baile Herculane

Cele 6 apartamente ale vilei sunt repartizate pe doua nivele si sunt structurate astfel: - la primul nivel se afla un apartament mare, apartamentul King, alcatuit din hall cu o canapea extensibila si loc de servit masa, dormitor pat dublu, living cu o canapea pentru o ...

6 spatii de cazare

120 Leicazare Baile Herculane

Vila Casa Codruta Baile Herculane

Vila este situata la cca. 1km de la intrarea in statiune de pe E70 vis-a-vis de Statia Peco (vulcanizare) si la 1km de centrul comercial(piata). Vila va ofera posibilitatea petrecerii unui concediu sau weekend relaxant in conditii confortabile si odihnitoare intr-o ...

4 spatii de cazare

50 Leicazare Baile Herculane

Imagine : cazare Baile Herculane

Va prezentam o imagine de profil a localitatii Baile Herculane. Imaginea este una generica care reprezinta simbolul localitatii.

Oferte de cazare la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in Baile Herculane. Cazare cazare Baile Herculane limbi vorbite romana si engleza, moneda utilizata leu, pret calitativ.
cazare Baile Herculane 10 oferte la hoteluri, pensiuni, vile, cabane cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, imagini turistice si rezervari online. In functie de categoriile de cazare avem hoteluri, pensiuni, vile, cabane.

Cazare Baile Herculane Hoteluri, pensiuni, vile, cabane, cazare Baile Herculane

Rezervari cazare Baile Herculane

Rezervarile online pentru cazare Baile Herculane nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking.
Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare pentru hoteluri, pensiuni, vile, cabane din Baile Herculane.

Facilitatile si dotarile unei unitati de cazare din Baile Herculane sunt optiunile prin care tu doresti sa le ai, in functie de tipul unitatii de cazare hoteluri, pensiuni, vile sau cabane poti opta pentru:
 • hoteluri cu sala de conferinta Baile Herculane
 • hoteluri cu piscina Baile Herculane
 • hoteluri cu restaurant Baile Herculane
 • hoteluri cu jacuzzi in camera Baile Herculane
 • pensiuni cu sali de conferinta Baile Herculane
 • pensiuni cu piscina Baile Herculane
 • pensiuni cu restaurante Baile Herculane
 • pensiuni cu terasa Baile Herculane
 • vile cu piscina Baile Herculane
 • vile cu bar Baile Herculane
 • vile cu terasa Baile Herculane
 • cabane cu piscina Baile Herculane
 • cabane cu mini-bar Baile Herculane
 • cabane cu parc de joaca Baile Herculane

Cazare in judetul Caras-Severin

Lista cu cazari relevante pentru Baile Herculane din judetul Caras-Severin. Daca nu ati gasit cazare conform cerintelor d-voastra va invitam sa vedeti lista unitatilor de cazare din apropierea localitatii Baile Herculane.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.