Vila Baile Felix la cele mai bune oferte la vila in Baile Felix direct de la proprietarul unitatii de cazare. Vila Baile Felix la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare vila Baile Felix.

Cazare Baile Felix vila

Cazare Baile Felix vila la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la vila in Baile Felix.Vila

70 Lei

Vila Felixanda
Str. Macilor, nr. 11 Baile Felix, Bihor

Pensiunea este asezata la 250 m de DN 76 la intrarea in Baile Felix din directia Deva -Oradea ,in zona Aquaparkului Prezident , intr-un spatiu linistit, inconjurat de verdeata, in natura . Timpul liber poate fi petrecut la calaria din apropiere,care dispune de trasura...

10 spatii de cazare 0731307919Vila Baile Felix cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru vila Baile Felix nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de vila care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.