Complex Baile Felix la cele mai bune oferte la complex in Baile Felix direct de la proprietarul unitatii de cazare. Complex Baile Felix la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare complex Baile Felix.

Cazare Baile Felix complex

Cazare Baile Felix complex la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la complex in Baile Felix.Complex

100 Lei

Complex Verdi
Calea Beiusului nr. 18 Baile Felix, Bihor

Complexul Turistic Verdi situat la intrarea in renumita Statiune Balneara Baile Felix dispune de vile moderne, piscina cu apa termala deschisa tot timpul anului, restaurant care va asteapta cu un meniu delicios, terasa, bar si nu in ultimul rand un personal bine prega...

50 spatii de cazare 0770571218Complex Baile Felix cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru complex Baile Felix nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de complex care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.