Hotel Baia Mare la cele mai bune oferte la hotel in Baia Mare direct de la proprietarul unitatii de cazare. Hotel Baia Mare la cele mai bune preturi din domeniul turistic si la cele mai avantajoase oferte de cazare hotel Baia Mare.

Cazare Baia Mare hotel

Cazare Baia Mare hotel la cea mai avantajoasa oferta de cazare. Rezerva acum cele mai bune oferte la hotel in Baia Mare.Hotel

150 Lei

Castel Transilvania
STRADA MIHAI EMINESCU, 136 I, Baia Mare, Maramures Baia Mare, Maramures

La ieșirea din Baia Mare spre țara Lapușului, pe o colina care ofera o priveliste feerica asupra orașului, te așteapta un loc de basm cu iz medieval, pe strada Mihai Eminescu nr. 136/i, Hotel Castel Transilvania****. Din dorinta unei familii tinere de a oferi servicii ...

25 spatii de cazare 0362807814Hotel Baia Mare cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru hotel Baia Mare nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului de hotel care se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.