Cazare Baia Mare la cele mai bune oferte de cazare din Baia Mare direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiuni Baia Mare cu piscina si alte facilitati. Cazare Baia Mare pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Baia Mare la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Baia Mare. Cele mai avantajoase oferte de cazare in Baia Mare.
Cazare Baia Mare pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Baia Mare la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Baia Mare.
Castel-Transilvania-Baia-Mare.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-baia-mare'>cazare Baia Mare</a> Castel Transilvania 150 Lei
STRADA MIHAI EMINESCU, 136 I, Baia Mare, Maramures Baia Mare, Maramures

La ieșirea din Baia Mare spre țara Lapușului, pe o colina care ofera o priveliste feerica asupra orașului, te așteapta un loc de basm cu iz medieval, pe strada Mihai Eminescu nr. 136/i, Hotel Castel Transilvania****. Din dorinta unei familii tinere de a oferi servicii ...

Tip cazare: Hotel Baia Mare

25 spatii de
0362807814Informatii cazare Baia Mare

Cazare Baia Mare la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in Baia Mare cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cazare Baia Mare nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cazare Maramures

Localitati din judetul Maramures

Altii au mai cautat in judetul Maramures

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.