Cazare 2 Mai la cele mai bune oferte de cazare din 2 Mai direct de la proprietarul unitatii de cazare. Pensiuni 2 Mai cu piscina si alte facilitati. Cazare 2 Mai pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare 2 Mai la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea 2 Mai. Cele mai avantajoase oferte de cazare in 2 Mai.
Cazare 2 Mai pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare 2 Mai la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea 2 Mai.
Vila-Valentina-2-Mai.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-2-mai'>cazare 2 Mai</a> Vila Valentina 80 Lei
Strada 1 Mai 2 Mai, Constanta

Casa Valentina din statiunea 2 Mai, se afla la numai 800 metri de Marea Neagra si 500 metri de drumul european E87. Casa Valentina este structurata astfel: la parter un apartament cu 2 camere, grup sanitar si bucatarie echipata. La etajul 1 sunt 3 camere (2 camere cu...

Tip cazare: Vila 2 Mai

9 spatii de
0722201536Informatii cazare 2 Mai

Cazare 2 Mai la hoteluri, pensiuni, vile, cabane in 2 Mai cu baie in camera, cu piscina, TV in camera, WiFi gratuit in camera, sali de conferinta si restaurante.

Rezervarile online pentru cazare 2 Mai nu depind de site, ci rezervarea se trimite direct pe email-ul proprietarului a carui unitate de cazare se afla listata pe Turistbooking. Dupa primirea rezervarii proprietarul unitatii de cazare va v-a informa in legatura cu disponibilitatea camerelor si a facilitatilor de cazare.

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.