Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Rasnov

Rasnov, Judetul Brasov, RomaniaCazare Rasnov pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 1 oferte de cazare Rasnov la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Rasnov.

Pensiunea-Bergtal-Rasnov.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-rasnov'>cazare Rasnov</a>

Pensiunea Bergtal

Valea Glajeriei , Rasnov, Brasov

Tarif : 130 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 8 camere

Pensiunea Bergtal este situata la 4 km distanta de orasul Râsnov, in “Valea Glajeriei”, cu priveliste la Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. 16 locuri cazare, dispuse in 8 camere cu pat matrimonial . Exista posibilitatea instalarii unor paturi sup

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.