Ce inseamna cazare?

Cazare este cuvantul prin care se intelege gasirea sau poposirea pentru o perioada sau vreme intr-o locuinta sau intr-un adapost propriu-zis, altfel spus innoptarea unor turisti in scopul de a cauta sau a vizita locuri specifice din Romania.

De ce cazare si nu pachete all inclusive?

Prin cazare direct la unitatea respectiva ne ofer avantajul de a lua leatura direct cu proprietarul si de a negocia pretul de cazare.

Ca si pachet de cazare se intelege ca avem optiuni si experiente prin care alegem sa le selectam in functie de sejurul pentru care optam.Cazare la munte sau pe litoral?

Pentru toate persoanele, in general, care iubesc natura pot gasi un mod de relaxare atat pe litoralul Marii Negre cur ar fi Eforie Nord sau Mamaia, cat si in muntii Carpati in zonele turistice ca si Brasov.

Ca si turist iti doresti sa gasesti locuri de relaxare si sa iti petreci vacanta intr-un mod deosebi in scopul de a reveni la serviciu in cele mai performante conditii fizice si mentale.

Pensiuni sau hoteluri 1,2,3,4,5 stele

Diferenta dintre pensiuni si hoteluri de una sau mai multe stele consta in bugetul alocat pentru vacanta sau concediul in care urmeaza sa te cazezi.

Cazarea la pensiune nu include de cele mai multe ori mic dejun, spre deosebire de hotel care va ofera optiunea de mic dejun, pranza sau cina, bineinteles preturile / tarifele difera in functie de sezon.

Cazare Vartop

Vartop, Judetul Bihor, RomaniaCazare Vartop pensiuni, hoteluri, vile, cabane. Rezerva acum la 4 oferte de cazare Vartop la hoteluri, pensiuni, vile, cabane. Obiective turistice, restaurante, sali de conferinta, video, imagine in localitatea Vartop.

Cabana-Vartop-Vartop.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-vartop'>cazare Vartop</a>

Cabana Vartop

Vartop , Vartop, Bihor

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare cabana in 70 camere

Prin amplasarea sa privilegiata, Cabana Vartop imbina intr-un mod util si comod nevoia dumneavoastra de odihna si confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarna, a drumetiilor montane sau a plimbarilor cu sania tras

Vila-Karma-Vartop.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-vartop'>cazare Vartop</a>

Vila Karma

Vartop , Vartop, Bihor

Tarif : 100 Lei / persoana / noapte

Cazare vila in 15 camere

Localitate: Arieseni, Sat Budesti; Vila Karma este situata in localitatea Arieseni, sat Bubesti,la aprox 1.8km de partia de ski la drumul national intr-un loc linistit, inconjurat de brazi cu acces cu masina pana la usa vilei si posibilitate de parcare.

Pensiunea-Heidi-Vartop.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-vartop'>cazare Vartop</a>

Pensiunea Heidi

Vartop , Vartop, Bihor

Tarif : 80 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 9 camere

Este situata in satul de vacanta Vartop-Arieseni,la limita dintre Judetul Bihor si Judetul Alba,pe DN 75,la 110 km de Oradea si 150 km de Deva,160 Km de Cluj si 130 Km de Alba Iulia. Constructia este asezata la 200 m distanta de Partia de ski Vartop

Pensiunea-Skipas-Vartop.jpg <a href='https://www.turistbooking.ro/cazare-vartop'>cazare Vartop</a>

Pensiunea Skipas

Vartop nr 19 , Vartop, Bihor

Tarif : 130 Lei / persoana / noapte

Cazare pensiune in 21 camere

Situata in Satul de Vacanta Vartop Arieseni, intre partiile de ski, va ofera cazare, restaurant, vizite la obiective turistice si activitati recreative, terasa, piscina interioara, loc de joaca, biciclete si alte echipamente sportive, tiroliana, tir cu ar

Obiective turistice


Restaurante si servicii


Sali de conferinta si servicii

Cele mai bune oferte de cazare din Romania direct de la proprietar.