Cazare Vama Veche

Cazare Vama Veche 0 oferte de cazare
Bine ati venit in Vama Veche! Cazare Vama Veche la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietar. Cazare la hoteluri, pensiuni, cabane si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Vama Veche , judetul Constanta, regiunea Dobrogea, Romania.
Republicii , 17, 14 spatii de cazare, de la80 Lei, 0752114012
Pensiunea-Vila-Colonial

Pensiunea Colonial este amplasata in Eforie Nord, la intrarea dinspre Constanta, la maxim 10 minute de mers pe jos se afla cele doua plaje naturale Acapulco si Debarcader, relaxante si linistite, acoperite cu nisip fin si marginite de faleza cu teras...Str. Albatros numarul 15, Costinesti, 10 spatii de cazare, de la70 Lei, 0723201748
Pensiunea-Calutul-de-mare

Pensiunea Calutul de Mare se afla in noul cartier de vile din Costinesti, intr-o zona linistita, la mai putin de 100 m de plaja. Gara este foarte aproape (prima cum se vine dinspre Bucuresti in spre Mangalia) si se poate asigura transportul auto de ...Str. Garii, Nr. 9, 6 spatii de cazare, de la90 Lei, 0722786682
Pensiunea-Casa-Babica

Situata in Costinesti, la 5 minute de plaja, Casa Babica a fost construita in 1968 ca o casa familiala. Gazduirea turistilor intr-o ambianta calduroasa, ospitaliera este o lunga traditie de familie, inceputa de "Babica", bunica familiei, recunoscuta ...Bine ati venit in Vama Veche! Cazare Vama Veche la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietar. Cazare la hoteluri, pensiuni, cabane si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Vama Veche , judetul Constanta, regiunea Dobrogea, Romania.
Info Vama Veche
Adauga unitate de cazare Proprietari Sitemap Pensiunile turistice sunt structuri de primire turistice, avand o capacitate de cazare de pana la 10 camere, totalizand 30 de locuri in mediul rural, si pana la 20 de camere in mediul urban, functionand in locuintele cetatenilor sau in cladiri independente, care asigura in spatii special amenejate cazarea turistilor si conditiile de pregatire si servire a mesei. Amplasarea pensiunilor turistcie urbane si a pensiunilor turistice rurale trebuie realizata in locurile ferite de surse de poluare si de orice alte elemente care ar pune in pericol viata sau sanatatea turistilor. Dotarile din camerele si grupurile sanitare destinate turistilor vor fi puse in exclusivitate la dispozitie acestora. In interiorul acestora nu se admit lucrurile personale ale locatarului (articole de imbracaminte, incaltaminte, sau alte obiecte).
Cazare Vama Veche la cele mai bune preturi de pe piata turistica cu contact direct de la proprietar. Cazare Vama Veche la hoteluri, pensiuni, cabane, vile din Vama Veche cu o gama variata de servicii si facilitati a unitatilor de cazare pe gustul oricarui turist. b>Structuri de primire turistice cu functie de cazare Vama Veche. Prin structuri de primire turistice se intelege orice constructii si amenajari destinate prin proiectare si executie, cazarii sau servirii mesei pentru turisti, impreuna cu serviciile specifice aferente. Structurile de primire turistice include hoteluri, moteluri, vile, cabane, campinguri, nave fluviale si maritime care dispun de spatii de cazare , sate de vacanta, pensiuni, pensiuni agro-turistice si alte unitati cu functiuni de cazare, unitatile de alimentatie din incinta acestora, unitatile de alimentatie publica, situate in statiunile turistice dar si cele care sunt administrate de societati comerciale de turism, indiferent de amplasament, de forma de organizare si de proprietate din Vama Veche. Structurile de primire turistice cu functie de cazare se clasifica pe stele, si respectiv pe flori in cazul pensiunilor turistice rurale, in functie de caracteristicile constructive, dotarile si calitatea serviciilor. Clasificarea stucturilor de primire turistice are ca scop principal protectia turistilor si constituie o forma codifcata de prezentare a nivelului de confort si a ofertei de servicii. Clasificarea structurilor de primire turistice se face de catre Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.