Cazare Poieni 2   hotel pensiune cabana

Cazare Poieni la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietarul unitatii de cazare din Poieni care va ofera cazare la hotel - pensiune - cabana si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Poieni din judetul Cluj si regiunea Transilvania - Romania.

Cazare Poieni : Casa Alesia este situata in mediul rural, pe drumul national DN1, in localitatea Poieni, comuna Poieni, jude?ul Cluj, la o distan?a de aproximativ 15 km de Huedin, 57,5 km fata de Zalau, 68 km fata de Cluj-Napoca si la 88,9 km fata de Oradea. Pensiu...


Poieni , 241 3 spatii de cazare de la 150 Lei 0741044543

Cazare Poieni : Cabana Doi Stejari este situata in comuna Poieni prin care trece drumul European E60, la 60 km de Cluj Napoca si 80 de km de Oradea, aceasta ofera turistilor cazare intr-un spatiu cu o atmosfera intima si relaxanta. Cabana este amplasata intr-o zona ...


Poieni 5 spatii de cazare de la 40 Lei 0740431330

Pensiune : hotel : cabana : Poieni

Cazare Poieni ! Poieni se afla localizat in judetul Cluj, regiunea Transilvania, Romania. Turistbooking incearca sa ofere cele mai bune oferte de cazare Poieni. In interes de serviciu sau in vacanta in Poieni sunt de gasit obiective turistice specifice acestei zone.

Informatii despre geografia si conditiile meteo sau vremea in Poieni si caracteristicile zilei in functie de anotimp si datele meteo pentru a vizita locurile potrivite din Poieni precum si idei care va vor starni interesul fata de zonele din Poieni.

Info privind cazarea in Poieni va invitam sa va faceti o parere despre preturile si conditiile de cazare din Poieni.

Cazare Poieni la cele mai bune preturi de pe piata turistica cu contact direct de la proprietar. Cazare Poieni la hoteluri, pensiuni, cabane, vile din Poieni cu o gama variata de servicii si facilitati a unitatilor de cazare pe gustul oricarui turist.