Cazare Costinesti 2   hotel pensiune cabana

Cazare Costinesti la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietarul unitatii de cazare din Costinesti care va ofera cazare la hotel - pensiune - cabana si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Costinesti din judetul Constanta si regiunea Dobrogea - Romania.

Cazare

Cazare Costinesti : Pensiunea Calutul de Mare se afla in noul cartier de vile din Costinesti, intr-o zona linistita, la mai putin de 100 m de plaja. Gara este foarte aproape (prima cum se vine dinspre Bucuresti in spre Mangalia) si se poate asigura transportul auto de ...


Str. Albatros numarul 15, Costinesti 10 spatii de cazare de la 70 Lei 0723201748

Cazare

Cazare Costinesti : Situata in Costinesti, la 5 minute de plaja, Casa Babica a fost construita in 1968 ca o casa familiala. Gazduirea turistilor intr-o ambianta calduroasa, ospitaliera este o lunga traditie de familie, inceputa de "Babica", bunica familiei, recunoscuta ...


Str. Garii, Nr. 9 6 spatii de cazare de la 90 Lei 0722786682

Pensiune : hotel : cabana : Costinesti

Cazare Costinesti ! Costinesti se afla localizat in judetul Constanta, regiunea Dobrogea, Romania. Turistbooking incearca sa ofere cele mai bune oferte de cazare Costinesti. In interes de serviciu sau in vacanta in Costinesti sunt de gasit obiective turistice specifice acestei zone.

Informatii despre geografia si conditiile meteo sau vremea in Costinesti si caracteristicile zilei in functie de anotimp si datele meteo pentru a vizita locurile potrivite din Costinesti precum si idei care va vor starni interesul fata de zonele din Costinesti.

Info privind cazarea in Costinesti va invitam sa va faceti o parere despre preturile si conditiile de cazare din Costinesti.

Cazare Costinesti la cele mai bune preturi de pe piata turistica cu contact direct de la proprietar. Cazare Costinesti la hoteluri, pensiuni, cabane, vile din Costinesti cu o gama variata de servicii si facilitati a unitatilor de cazare pe gustul oricarui turist.