Cazare Baile Felix 3   hotel pensiune cabana

Cazare Baile Felix la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietarul unitatii de cazare din Baile Felix care va ofera cazare la hotel - pensiune - cabana si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Baile Felix din judetul Bihor si regiunea Crisana - Romania.

Cazare

Cazare Baile Felix : Suntem aproape de Baile Felix , oferind confort si liniste in natura la 3 minute de mers cu masina de aceasta statiune. Ne mandrim cu serviciile de calitate si cu bunatatile oferite cu suflet in restaurantul de 70 de locuri si mai ales pe terasa rus...


Baile Felix , DN76 10 spatii de cazare de la 60 Lei 0788174474

Cazare

Cazare Baile Felix : Intr-o oaza de verdeata, cu cea mai mare suprafata de teren destinata unei pensiuni in Baile Felix (3100 mp) cu multi pomi fructiferi,tuia,arbusti,bucsusi,flori viu colorate ne-am gindit sa construim un Complex Turistic pentru petrecerea concediulu...


Baile Felix , 64 9 spatii de cazare de la 70 Lei 0744606793

Cazare

Cazare Baile Felix : Pensiunea Metropol face parte din categoria pensiunilor de 4 stele, fiind conceputa pentru a oferi un maxim de confort clien?ilor sai. Deschisa de curĂ¢nd, pensiunea va ofera toate facilita?ile unei loca?ii lini?tite ?i extrem de primitoare, fiind sit...


Baile Felix, 152 , DN76 14 spatii de cazare de la 160 Lei 0744573725

Pensiune : hotel : cabana : Baile Felix

Cazare Baile Felix ! Baile Felix se afla localizat in judetul Bihor, regiunea Crisana, Romania. Turistbooking incearca sa ofere cele mai bune oferte de cazare Baile Felix. In interes de serviciu sau in vacanta in Baile Felix sunt de gasit obiective turistice specifice acestei zone.

Informatii despre geografia si conditiile meteo sau vremea in Baile Felix si caracteristicile zilei in functie de anotimp si datele meteo pentru a vizita locurile potrivite din Baile Felix precum si idei care va vor starni interesul fata de zonele din Baile Felix.

Info privind cazarea in Baile Felix va invitam sa va faceti o parere despre preturile si conditiile de cazare din Baile Felix.

Cazare Baile Felix la cele mai bune preturi de pe piata turistica cu contact direct de la proprietar. Cazare Baile Felix la hoteluri, pensiuni, cabane, vile din Baile Felix cu o gama variata de servicii si facilitati a unitatilor de cazare pe gustul oricarui turist.