Cazare Avrig 0 oferte de cazare
Bine ati venit in Avrig! Cazare Avrig la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietar. Cazare la hoteluri, pensiuni, cabane si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Avrig , judetul Sibiu, regiunea Transilvania, Romania.
Calea Turnisorului, Nr. 36, 6 spatii de cazare, de la190 Lei, 0755115415
Hotel-Stefani

Situat la doar 5 minute de Aeroportul International Sibiu si la 10 minute de gara, Hotelul Stefani este pozitionat intr-o zona linistita a orasului, insa nu departe de principalele obiective turistice( Piata Mare, Piata Mica, Muzeul Brukenthal, Turnu...Str. Vasile Aaron, nr. 18, 11 spatii de cazare, de la90 Lei, 0722215412
Pensiunea-Laura

Pensiunea Laura este situata în Municipiul Sibiu, la 200 de metri de DN1 (E81), aproape de intrarea dinspre Brasov si Ramnicu Valcea. Aflata intr-o zona linistita, pensiunea ofera pentru toate categoriile de turisti conditii excelente de a petrece va...Bine ati venit in Avrig! Cazare Avrig la cele mai mici preturi cu contact direct de la proprietar. Cazare la hoteluri, pensiuni, cabane si vile pentru o vacanta reusita in localitatea Avrig , judetul Sibiu, regiunea Transilvania, Romania.
Info Avrig
Adauga unitate de cazare Proprietari Sitemap Pensiunile turistice sunt structuri de primire turistice, avand o capacitate de cazare de pana la 10 camere, totalizand 30 de locuri in mediul rural, si pana la 20 de camere in mediul urban, functionand in locuintele cetatenilor sau in cladiri independente, care asigura in spatii special amenejate cazarea turistilor si conditiile de pregatire si servire a mesei. Amplasarea pensiunilor turistcie urbane si a pensiunilor turistice rurale trebuie realizata in locurile ferite de surse de poluare si de orice alte elemente care ar pune in pericol viata sau sanatatea turistilor. Dotarile din camerele si grupurile sanitare destinate turistilor vor fi puse in exclusivitate la dispozitie acestora. In interiorul acestora nu se admit lucrurile personale ale locatarului (articole de imbracaminte, incaltaminte, sau alte obiecte).
Cazare Avrig la cele mai bune preturi de pe piata turistica cu contact direct de la proprietar. Cazare Avrig la hoteluri, pensiuni, cabane, vile din Avrig cu o gama variata de servicii si facilitati a unitatilor de cazare pe gustul oricarui turist. b>Structuri de primire turistice cu functie de cazare Avrig. Prin structuri de primire turistice se intelege orice constructii si amenajari destinate prin proiectare si executie, cazarii sau servirii mesei pentru turisti, impreuna cu serviciile specifice aferente. Structurile de primire turistice include hoteluri, moteluri, vile, cabane, campinguri, nave fluviale si maritime care dispun de spatii de cazare , sate de vacanta, pensiuni, pensiuni agro-turistice si alte unitati cu functiuni de cazare, unitatile de alimentatie din incinta acestora, unitatile de alimentatie publica, situate in statiunile turistice dar si cele care sunt administrate de societati comerciale de turism, indiferent de amplasament, de forma de organizare si de proprietate din Avrig. Structurile de primire turistice cu functie de cazare se clasifica pe stele, si respectiv pe flori in cazul pensiunilor turistice rurale, in functie de caracteristicile constructive, dotarile si calitatea serviciilor. Clasificarea stucturilor de primire turistice are ca scop principal protectia turistilor si constituie o forma codifcata de prezentare a nivelului de confort si a ofertei de servicii. Clasificarea structurilor de primire turistice se face de catre Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.